Rannarootsi

Retseptid

Krepid ehk õhukesed ülepannkoogid soolase täidisega

Siin on üks alati õnnestuv krepiretsept, mille abil saad pannil valmis küpsetada suured pannkoogid. Kui pannkoogihakatised valmis meisterdatud, siis täida need oma lemmikkomponentidega. Kui oled soolaste maitsete armastaja, siis pista pannkoogi vahele juustu, liha ja ürte, tänu millele saad lihtsa vaevaga valmistada toitva hommiku- või lõunasöögi!
Krepid ehk õhukesed ülepannkoogid soolase täidisega

Koostisosad

Kogus: 10-12 pannkooki
Valmistamisaeg: 30 min
Ülepannikookide jaoks:
  • 2 muna
  • 3 dl nisjahu
  • 5 dl piima-veesegu
  • soola, suhkrut
Soolased lisandid:

Valmistamine

Pane komponendid kaussi ning mikserda kõik ühtlaseks (soola-suhkrut lisa maitse järgi). Kuumuta pannil pisut õli ning vala tainas pannile (niipalju, et kogu pann oleks õhukese kihina sellega kaetud). Kui pannkook on pannil küpsemas, lisa veel küpsetamata poolele riivitud parmesan, hakitud ürte, tükeldatud liha ning kodujuustu. Lase pannkoogil madalal kuumusel küpseda ning tõsta see järel ääred kokku poolkuukujuliseks. Serveeri!