Rannarootsi

Tooted

Maksapasteet


Maksapasteet kuulub Eesti köögi klassikasse. Võib öelda, et selle austajad võib jagada kolmeks grupiks. Ühed väidavad, et ainuõige pasteedi söömise viis on määrida seda saiale. Teised ütlevad, et pasteedi õige koht on leival, mõnusalt paksu võikihi peal. Kolmandad kehitavad õlgu ja lasevad hea maitsta nii pasteedisaial kui ka -leival.
Koostisosad:
sea- või veisemaks (26%), sealiha (19%), vesi, seapekk, porgand, lõssipulber (sh LAKTOOS), kartulitärklis, sibul, sool, glükoos, lõhna- ja maitseained, vürtsid, lõhna- ja maitsetugevdaja (naatriumvesinikglutamaat), stabilisaator (difosfaat), rapsiõli, säilitusaine (naatriumnitrit)
Toote kaal
200 g
Säilivusaeg
30 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+6 °C
4740296000082

100 g tootes keskmiselt:

Energiat 862 kj / 207 kcal
Rasvu 15,4 g
sh küllastunud rasvhappeid 3,3 g
Süsivesikuid 7,3 g
sh suhkruid 0,4 g
Valke 9,9 g
Soola 1,9 g