Rannarootsi

Tooted

Kergsuitsu seapõsk Uus!


Kergsuitsupõsk on sea põselihast valmistatud hõrk lihatükk, millel mitmeid kasutamisvõimalusi. See sobib ideaalselt võileiva peale, seda saab praadida peekonina hommikul muna kõrvale. Leivaküpsetajad kasutavad seda ka leiva sees – kuubikuteks hakitud ja õrnalt üle praetud põske lisatakse lihaleiva saamiseks juba leivatainale.
Koostisosad:
seapõseliha kamarata (100g toote valmistamiseks on kasutatud 105g seapõseliha), kartulitärklis, keedusool, stabilisaator (trifosfaat), paksendajad (tselluloosi sisaldav karrageen, ksantaankummi), suhkur, antioksüdant (naatriumaskorbaat), lõhna- ja maitseained, säilitusaine (naatriumnitrit)
Toote kaal
~300 g
Säilivusaeg
60 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+6 °C
296257

100 g tootes keskmiselt:

Energiat 2219 kj / 538 kcal
Rasvu 53,8 g
sh küllastunud rasvhappeid 10,5 g
Süsivesikuid 1,8 g
sh suhkruid 0,1 g
Valke 11,6 g
Soola 1,7 g