Rannarootsi

Tootesarjad

Põrsas kotis

Miks öeldakse, et põrsast kotis ei osteta?

Ajaloolased usuvad, et väljend tuli kasutusele 14. sajandil Prantsusmaal, kus petised üritasid turgudel hinnalise põrsaliha asemel müüa kotis kahtlast kraami. Väljend on levinud üle kogu maailma. Erinev on ainult loom, mida kotis ei osteta. Tšehhid näiteks ei soovita osta jänest kotis. Rannarootsi põrsas on aga küpsetuskotis ja seda võib julgelt osta.

Rannarootsi Põrsas kotis tootesarja kuuluvad viis erinevat sealihast ahjupraadi, mis on mugavas küpsetuskotis ning nautida on neid võimalik talvehooajal. Suvel teeme riiulis ruumi šašlõkkidele ning grill-lihadele.

Eelküpsetatud seakoot muudab toeka õhtusöögi valmistamise mugavaks. Nimelt on praad juba eelnevalt 5 tundi ahjus küpsenud, et sinu kokkamise vaeva vähendada. Nüüd veel tunnike ahjus maksimumtemperatuuridel, et kamar ikka kenasti krõbe saaks ja ongi valmis!

Seapraad kamaraga on vist üks eestlaslikumaid talvetoite üldse. Ahjupraad ilmub armastatud kohvikute lõunapakkumistesse kohe, kui ilmad päriselt külmaks lähevad. Märkamatult tekib isu ühe kosutava, ahjus mõnusalt pehmeks hautatud lihatüki järele, mille kõrval kartul ja ehk juba hapukapsaski … Meie seapraega saad selle soovi kohe täita, sest eelküpsetatud liha valmib ahjupotis vaid poole tunniga!