Rannarootsi

Retseptid

Kuldne grillribi kodujuustu-koriandrisalatiga

Kogu perele sobiva maheda maitsega Kuldne grillribi on madalal temperatuuril pikalt eelküpsenud ja seetõttu on selle kodus valmistamine kiire ja lihtne. Grillitud ribi kõrvale sobib ideaalselt lisandina kodujuustu-koriandrisalat, mis valmib samuti lihtsalt ja maitseb värskelt. Kindlasti on selle salati üks võtmekomponente ka hakitud koriander, mis sellesse salatisse oma kindla maitsetooni annab, seetõttu ära seda kohe kindlasti salatist välja jäta!
Kuldne grillribi kodujuustu-koriandrisalatiga

Koostisosad

Kogus: neljale-viiele
• Rannarootsi Kuldne grillribi
• 2 suurt peotäit jääkapsast (peeneks hakituna)
• suur kimbuke koriandrit
• 4 marineeritud kurki
• 300 g kodujuustu
• soola, pipart

Valmistamine

Grilli ribi hõõguvatel sütel 5-8 minutit, kuni liha on saavutanud kuldpruuni värvuse. Ahjus tuleks ribil lasta 220 °C juures 20–25 minutit küpseda, seda aeg-ajalt keerates, et see ikka mõlemalt poolt mõnusalt jumekas jääks.
Salati valmistamiseks haki jääkapsas ja koriander peeneks. Haki noaga marineeritud kurgid hästi peeneteks tükkideks ning pressi käte vahel kurgitükkidest suurem vedelik välja. Sega kõik salatikomponendid omavahel kokku, maitsesta soola ja pipraga ning serveeri koheselt koos grillribiga.