Hinkaalid
Rannarootsi hinkaalid on kuulus Gruusia versioon pelmeenidest. Hinkaale keedetakse nii, nagu pelmeenegi, kuid oluline on nende puhul söömise viis. Hinkaal võetakse kätte tagurpidi, nurgast hammustatakse tükike ja juuakse ära hinkaali sees olev puljong. Alles seejärel süüakse ära muu osa, välja arvatud kõrguv ots, millest enne kinni hoiti.
Koostisosad:Lihatäidis 50% (+/-5%), tainas. Lihatäidise koostisosad: sealiha 40%, joogivesi, sibul, lambaliha 10%, veiseliha 6,6%, SOJAHELBED, sool, NISUKIUD, küüslaugugraanulid, maitsetaimed, must pipar. Tainas: NISUJAHU, joogivesi, sool, MUNA. Võib sisaldada piima-, sinepi- ja selleriosakesi
Toote kaal
420 g
Säilivusaeg
9 kuud
Säilitustemperatuur
-18...-21 °C
4740296011774
100 g tootes keskmiselt:
Energiat | 827 kj / 198 kcal |
Rasvu | 5,6 g |
sh küllastunud rasvhappeid | 1,8 g |
Süsivesikuid | 26 g |
sh suhkruid | 0 g |
Valke | 10,7 g |
Soola | 1,2 g |