Rannarootsi

Tooted

Eesti Uluk Põdralihast täissuitsuvorst juustuga


Eesti Uluk Põdralihast täissuitsuvorst juustuga on kahe imehea asja – Eesti metsade põdralihast valmistatud täissuitsuvorsti ja juustu – imeline kooslus. Täpselt nii tummine ning mahe, nagu üks hea põdravorst olema peab, ning mõnusalt mahlane, mille annab koostisesse lisatud juust. See on üks neist vorstidest, mida saab ja võiks süüa võileivaga, aga mille viilud saavad justkui märkamatult otsa enne, kui vorst üldse võileiva peale jõuab. Õnneks saab sellisel juhul alati võtta lihtsalt uue lati.
Koostisosad:
põdraliha (100g toote valmistamiseks on kasutatud 45g põdraliha), veiseliha (100g toote valmistamiseks on kasutatud 22g veiseliha), sealiha (100g toote valmistamiseks on kasutatud 21g sealiha), JUUST (15%), seapekk, söögisool, sealihavalk, happesuse regulaator (glükoondeltalaktoon), dekstroos, antioksüdant (naatriumisoaskorbaat), lõhna- ja maitseained, maitsetaimed ja vürtsid (sh SINEP), glükoosisiirup, hüdrolüüsitud taimne valk, stabilisaator (difosfaat), happesuse regulaator (trifosfaat), hemoglobiin, säilitusaine (naatriumnitrit)
Toote kaal
180 g
Säilivusaeg
40 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+6 °C
4740296012214

100 g tootes keskmiselt:

Energiat 1321 kj / 318 kcal
Rasvu 25 g
sh küllastunud rasvhappeid 7,8 g
Süsivesikuid 1,8 g
sh suhkruid 0,6 g
Valke 21,4 g
Soola 2,5 g