Rannarootsi

Tooted

Äädikamarinaadis šašlõkk


Äädikamarinaadis šašlõkk on täpselt nii lihtne nagu nimi viitab – kokku saavad liha ja äädikas ehk eestlaste jaoks pika traditsiooniga šašlõki valmistamise viis. Kuid ei tasu end petta. Lihtsusest hoolimata nõuab äädikaga marineerimine kokalt tõelist ekspertiisi, et hape liha maitse esile tõstaks, mitte ära ei kaotaks. Meie marinaadimeistritel on see ideaalselt õnnestunud.
Koostisosad:
sealiha (75%), sibul, vesi, äädikas, keedusool, rapsiõli, suhkur, must pipar
Toote kaal
600 g
Säilivusaeg
12 päeva
Säilitustemperatuur
+2…+4 °C
4740296003557

100 g tootes keskmiselt:

Energiat 640 kj / 153 kcal
Rasvu 9,7 g
sh küllastunud rasvhappeid 3,0 g
Süsivesikuid 1,5 g
sh suhkruid 0,1 g
Valke 15,0 g
Soola 1,3 g